Aftalevilkår og Privatlivspolitik


AFTALEVILKÅR

1. Aldersbegrænsing.

Vi er optagede af at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Derfor må personer under 18 år ikke købe vores vine.


2. Betaling

Du kan betale din ordre med kort.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingsort er krypterede (SSL), som kun kan læses af PBS. Manfred & Co eller andre har ikke mulighed for at læse data.

Beløbet for varerne trækkes umiddelbart, når du godkender en ordre.

Du kan få tilbagebetalt dine penge hvis du ikke modtager varerne eller du har fortrudt købet inden du har modtaget varen – fx ved at undlade at hente den i pakkeshoppen.

3. RETURPOLITIK
Kontakt manfredogco.dk, før du returnerer en vare.

Hvis du fortryder dit køb, kan du få pengene tilbage. Du skal blot returnere vinene i samme stand, som du har modtaget dem senest 14 dage efter du har modtaget dem.

Du skal sende din vare til:

Manfred & Co
Stockflethsvej 35
2000 Frederiksberg

Når du sender pakken til os, skal du vedlægge fakturaen samt et par ord om, hvorfor du ønsker at returnere. Du bedes også skrive, hvilket registreringsnummer og kontonummer, som vi kan sætte pengene ind på.

Du hæfter selv for fragtomkostningerne i forbindelse med returneringen, og forsendelsesomkostningerne i forbindelse med købet refunderes ikke. Vi anbefaler, at du får en kvittering og et pakke-id for returpakken fra leveringstjenesten, Så du kan følge returforsendelsen, hvis der er behov for det.

Vi sender dig en mail, når vi har modtaget varen. Her vil du også få mere at vide om, hvornår du kan forvente dine penge retur.

3.1 UDSALGSVARER
Varer til normal pris kan refunderes. Det kan vores udsalgsvarer desværre ikke.

3.2. OMBYTNINGER
Vi bytter kun varer, hvis de er fejlbehæftede eller ødelagte. Hvis du vil bytte varen til den samme vare, skal du sende en mail til os på hello@manfredogco.dk

4. REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret, når du modtager vine fra Manfred & co. Det betyder, at du enten kan få vinene ombyttet, afslag i prisen eller pengene igen afhængigt af den konkrete situation. Betinget af, at reklamationen er berettiget og ikke er opstået ved fejlhåndtering af vinene.

Du skal reklamere hurtigst muligt efter du har identificeret en fejl eller mangel. Vi vil regne reklamationen for rettidig, hvis den sker inden for 2 måneder efter købet.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Har du en reklamation, så send os en mail, og så kigger vi på det videre forløb sammen.5. SAMTYKKE
Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

5.1 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE
Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på hello@manfredogco.dk

5.2. OFFENTLIGGØRELSE
Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov, eller hvis du overtræder vores Aftalevilkår.

5.3. ONE.COM
Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.

5.4. BETALING
Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 4.6.

5.5. TREJDEPARTSTJENESTER
Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.

5.6 LINKS
Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

5.7. SIKKERHED
For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

5.8. MYNDIGHEDSALDER
Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl. 

6. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR
Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

7. I øvrigt

Alle priser på websitet er dagspriser og er inkl. moms og andre afgifter. 

 

Privatlivspolitik og politik for håndtering af persondata


Manfred & Co opbevarer alene dine personoplysninger for at kunne komme i kontakt med dig, hvis du har bestilt vin fra os eller hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsmail. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Opbevaring og brug af personoplysninger

Manfred & Co opbevarer kun de personoplysninger, som du har givet os tilladelse til Dvs. din emailadresse, navn og evt. telefonnummer, hvis du har oplyst dette.

Manfred & Co deler ikke dine oplysninger med andre og indsamler heller ikke personoplysninger via andre kilder. Vi opbevarer alene de oplysninger, som du selv har givet os.

Oplysningerne opbevares i vores mail-arkiv og opdateres, hvis nødvendigt. De kan dog til enhver tid blive slettet, hvis du beder os herom.

Du kan altid slette og ænder i dine personoplysninger

 

Du kan altid få slettet eller ændret dine personoplysninger ved at skrive til os på hello@manfredogco.dkCookies

 

Vi placerer kun tekniske cookies, der sikrer funktionaliteten på vores website.

 

Regler og retsgrundlag m.v.

 

Manfred & Co’s opbevaring og behandling af persondata er baseret på og sker i overensstemmelse med reglerne i lov om behandling af persondataoplysninger, jf. lov nor. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer.

 

Kontakt og oplysning

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke personoplysninger, som vi ligger inde med, der vedrører dig. Du skal blot skrive en mail til hello@manfredogco.dk.

 

Myndighedsalder

Når du bruger vores webshop, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller, at du har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.