Skip to content

VDP

Graf Adelmann:
Spätburgunder
GG
Götzenberg
Trocken 2018
Økologisk

369,00 kr.

En rødvin fra vinhuset Graf Adelmann. Graf Adelmann er et gammelt vinhus fra 1297. De er lokaliseret i Württemberg. Og er desuden en del af den tyske vinorganisation VDP.

Vinen er lavet på druen Spätburgunder. Den er klassificeret som en GG – altså Grosse Lage, hvilket er en klassificering speciel for VDP. Vinene fra disse marker er særlig udtryksfulde og har god potentiale for lagring. Markerne må kun være beplantet med de traditionelle druesorter, som er bedst egnede til det pågældende vinbjerg og som er fastsat af den pågældende vin region. Udbyttet på markerne må maksimalt være 50 hl/ha. Til sammenligning kan en vinmark, uden kvalitet i fokus, få helt op til 250 hl/ha. En tør vin fra en VDP.Grosse Lage skal mærkes “VDP. Grosses Gewächs” og “Qualitetswein Trocken”. En sød vin skal tilsvarende mærkes “VDP. Grosse Lage” samt det traditionelle prædikat: Kabinett, Spätlese, Auslese osv.

I næsen oplever man med det samme en intens duft af krydderurter. Dertil også mørke bær og noget pikant, næsten som chili. I munden er den rund, saftig og cremet, med en kant salthed.

Vinen er økologisk.

1 stk. 369 kr. pr. flaske
6 stk. 349 kr. pr. flaske
12 stk. 329 kr. pr. flaske

Vinart

Rødvin

Drue

Spätburgunder

Land

Tyskland

Region

Württemberg

Vingård

Graf Adelmann

Årgang

2018

Smag

Tør

Indhold

0.75 L

Alkohol

13,5%

Anbefalet tem.

15-18°C

Dyrkningsmetode

Økologisk

Vi leverer i hele landet inden for 2-4 hverdage.
Vi kontakter dig for at finde den leveringsform, der matcher dig bedst.
Vi leverer gratis for køb over 1000 kr. i hele Storkøbenhavn.

Back To Top