Skip to content

Low intervention wine

J. J. Berizzi:
Edenkobener Mühlberg Riesling
Trocken 2021

329,00 kr.

Riesling fra vingården J. J. Berizzi i Pfalz. I næsen oplever man friske aromaer fra citrusfrugt, æble og modne ferskner. Der mærkes også røgfulde noter fra nænsom fadkontakt. Den elegante syre harmonerer godt med vinens saftige struktur og giver en elegant og ren krop, med god længde. En vin, der vil udvikle sit fulde potentiale, hvis man lader den ligge et år eller to.

Denne vin kommer hovedsageligt fra Edenkobener Mühlberg – et område J. J. Berizzis er de eneste, der gror på. Det ligger i hjertet af Edenkoben, er 2,5 ha stort og ligger på terrasser af sandsten. Til denne vin bruger de primært vinstokke fra den nederste del af terrasserne. Jordbunden er noget rigere dér og er især kendetegnet ved rød sandsten og en større andel af lerjord. Jorden lagrer særlig godt vand og mineraler. Dette giver vinen sin unikke struktur.

Vinen er lavet på modne druer, der efter at blive høstet er blevet afstilket, for så at ligge på kerner skal i fire timer og først derefter er blevet presset. Størstedelen af vinen har spontangæret i Halbstücksfass – 600 L fade.

1 stk: 329 kr. pr. flaske
6 stk: 309 kr. pr. flaske
12 stk: 290 kr. pr. flaske

Vinart

Hvidvin

Land

Tyskland

Region

Pfalz

Vingård

J.J. Berizzi

Årgang

2021

Smag

Tør

Indhold

0.75 L

Anbefalet tem.

7-10°C

Du kunne også være interesseret i...

Vi leverer i hele landet inden for 2-4 hverdage.
Vi kontakter dig for at finde den leveringsform, der matcher dig bedst.
Vi leverer gratis for køb over 1000 kr. i hele Storkøbenhavn.

Back To Top