Secco
Toni Müller:
Secco Rosé “1611”
Trocken
120,00 kr.
Denne hvidvin er en Secco eller Perlevin. Det er en vinstil, hvor der tilsættes kulsyre eller man fanger den kulsyre, der naturligt skabes under den alkoholiske fermentering. Hvorimod en mousserende vin, normalt får sit fizz fra sin anden fermentering.
Normalt ligger trykket i en Perlevin på 1-2,5 bar og er derfor mindre mousserende end en Sekt eller anden vin med bobler, der skal have et tryk på mindst 3 bar.
Secco “1611” Trocken opleves halvsød, da Perlevin (ligesom Mousserende vine) følger sit eget sødme-niveau register. En trocken Perlevin må derfor have op til 35 g/l restsukker.
Den er aromatisk med rosen-noter, i munden er den blød og behagelig, med en diskret syre.
“Den er elegant i næsen, er festlig uden at være prangende og jeg ville bruge den enten som en liflig aperitif inden middagen, eller når jeg sidder ude i en have eller park med mine venner og hygger.”
Sebastian Manfred, vin-elsker og medejer af Manfred & Co.
1 stk: 120 kr. pr. flaske
6 stk: 100 kr. pr. flaske
12 stk: 90 kr. pr. flaske
Vinart | Hvidvin, Mousserende |
---|
Drue | Bacchus, Gewürztraminer, Riesling |
---|
Land | Tyskland |
---|
Region | Mosel |
---|
Vingård | Toni Müller |
---|
Smag | Tør |
---|
Indhold | 0.75 L |
---|
Alkohol | 11% |
---|
Anbefalet tem. | 7-10°C |
---|
Du kunne også være interesseret i...
-
Hemer & Nephew linje
-
Mousserende Rosé
Vi leverer i hele landet inden for 2-4 hverdage.
Vi kontakter dig for at finde den leveringsform, der matcher dig bedst.
Vi leverer gratis for køb over 1000 kr. i hele Storkøbenhavn.
Beskrivelse
Denne hvidvin er en Secco eller Perlevin. Det er en vinstil, hvor der tilsættes kulsyre eller man fanger den kulsyre, der naturligt skabes under den alkoholiske fermentering. Hvorimod en mousserende vin, normalt får sit fizz fra sin anden fermentering.
Normalt ligger trykket i en Perlevin på 1-2,5 bar og er derfor mindre mousserende end en Sekt eller anden vin med bobler, der skal have et tryk på mindst 3 bar.
Secco “1611” Trocken opleves halvsød, da Perlevin (ligesom Mousserende vine) følger sit eget sødme-niveau register. En trocken Perlevin må derfor have op til 35 g/l restsukker.
Den er aromatisk med rosen-noter, i munden er den blød og behagelig, med en diskret syre.
“Den er elegant i næsen, er festlig uden at være prangende og jeg ville bruge den enten som en liflig aperitif inden middagen, eller når jeg sidder ude i en have eller park med mine venner og hygger.”
Sebastian Manfred, vin-elsker og medejer af Manfred & Co.
1 stk: 120 kr. pr. flaske
6 stk: 100 kr. pr. flaske
12 stk: 90 kr. pr. flaske
Yderligere information
Vinart | Hvidvin, Mousserende |
---|---|
Smag | Tør |
Drue | Bacchus, Gewürztraminer, Riesling |
Land | Tyskland |
Region | Mosel |
Indhold | 0.75 L |
Anbefalet tem. | 7-10°C |
Vingård | Toni Müller |
Alkohol | 11% |