Skip to content

Vinsmagning i bløde sofaer med ABBA

Vinsmagning med Vinbonde
Hos Rallys
19. april

395,00 kr.

Kom og smag vin med vinbonde Dorothea John

Deltag i vinsmagning på Rallys – Den hyggeligste café i Sydhavn!

Vi glæder os til at byde jer på tyske vine i Rallys hyggelige lokaler.
Ved denne vinsmagning bliver du guidet igennem seks forskellige vine af Dorothea John fra vingården Frank John. Der vil blive serveret en let anretning til vinene. Desuden er der 10 % rabat på alle vinene på dagen, hvis man har lyst til at tage nogen med hjem.

Hvor og hvornår
Fredag d. 19. april
Kl. 18.00-20.00
Rallys, Mozartsvej 9, 2450 Sydhavnen

Tilmelding og pris
Deltagelse for arrangement er 395 kr.
Tilmelding senest d. 17. april.

Kort om Frank John
Vingården er placeret i et 400 år gamle renæssance gods i en lille by i Pfalz. Vingården er kendt for sin sekt (tysk mousserende vin) og sin fransk inspirerede Pinot Noir. Og man skal være hurtig for at få fat i deres sekt, da de er meget efterspurgte i Tyskland og derfor udsolgte – allerede inden de er kommet på flasker!

Dorothea er datteren i familien. Allerede fra helt lille af har hun været med ude på marken eller nede i vinkælderen. Og har derfor en stor forståelse for hvordan vin produceres og, måske for John familien lige så vigtigt, hvilken indflydelse det at gro sine egne planter har på sine omgivelser. Siden da har hun studeret International Wine Business på Geisenheim og endda været vinprinsesse for hele Pfalz. Trods sine 26 år, har hun en stor viden om vin.

Udover Dorothea og hendes far Frank John, består familien også af moren Gerlinda og sønnen Sebastian.Frank John har i snart 20 år produceret økologisk vin i særklasse og har vundet adskillige priser. Vinhuset Frank John har navn efter Dorotheas far, der etablerede vingården i 2003 og er en af de helt store pionerer inden for produktion af biodynamisk i Tyskland.

Du kunne også være interesseret i...

Vi leverer i hele landet inden for 2-4 hverdage.
Vi kontakter dig for at finde den leveringsform, der matcher dig bedst.
Vi leverer gratis for køb over 1000 kr. i hele Storkøbenhavn.

Back To Top