Skip to content

Smagekasse

Das Bioweingut Hemer:
Smagekasse
Økologisk

Original price was: 935,00 kr..Current price is: 748,00 kr..

Smagekasse fra
Hemer

Vi har sammensat en smagekasse af forskellige vine, der giver et godt indtryk af, hvilken slags vingård Hemer er.

Dette er en familieejet vingård, der med sine ca. 50 hektarer er lokaliseret i Rheinhessen i og omkring den gamle landsby Abenheim. Rheinhessen er det største vinområde i Tyskland. Området har ikke kæmpe høje bjerge, men er karakteriseret ved sit bakkede landskab og lerholdige jord, hvilket også gør det godt egnet til at gro burgunder-sorter på. Rhinen omkranser området i øst og hos Hemer finder man ligeledes vine, der gror ud mod denne fantastiske flod.

Vingården styres af de to brødre Andreas og Stefan sammen med deres henholdsvise koner Gabi og Nicole. Desuden har deres nevø Felix valgt at gå med ind i arbejdet, og er med sine 30 år allerede en vigtig og ansvarshavende del af Hemer.

Hemers vine er generelt tørre og mineralske. De begrænser sig ikke til specifikke druer og har derfor et stort udvalg, dog altid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vingården er økologisk og deres vine er yderligere også veganske. Drueselektion, udpræget håndhøst og en stor opmærksomhed på naturen, druerne gror i, gør, at vi er stolte af at kunne præsentere en smagekasse med seks forskellige lækre vine, der viser, hvor dygtige vinbønder Hemer er.

Smagekassen består af:

Vinene koster til sammen 935 kr., ved køb af smagekasse lægges der yderligere 20% rabat på, således at den koster: 748 kr.

1 kasse: 748 kr.

Vinart

Hvidvin, Mousserende, Rødvin

Drue

Chardonnay, Grauburgunder, Merlot, Riesling, Spätburgunder

Land

Tyskland

Region

Rheinhessen

Vingård

Das Bioweingut Hemer

Årgang

2017, 2018, 2019, 2020

Smag

Brut, Tør

Dyrkningsmetode

Økologisk, Vegansk

Du kunne også være interesseret i...

Vi leverer i hele landet inden for 2-4 hverdage.
Vi kontakter dig for at finde den leveringsform, der matcher dig bedst.
Vi leverer gratis for køb over 1000 kr. i hele Storkøbenhavn.

Back To Top