Skip to content

Smagekasse

Goswin Lambrich:
Smagekasse

Original price was: 1.060,00 kr..Current price is: 848,00 kr..

Smagekasse fra
Goswin Lambrich

Vi har sammensat en smagekasse af forskellige vine, der giver et godt indtryk af, hvilken slags vingård Goswin Lambrich er.

Dette er en familieejet vingård, der med sine 16 hektarer er lokaliseret i Mittelrhein i landsbyen Dellhofen.
Mittelrhein er et af de mindste vinområder i Tyskland. Det lægger ved Rhinen og følger floden en 110 km. Området er kendetegnet ved sine mange middelalderborge, vinmarker og ikke mindst deres lokale “havfrue” Loreley. Det gør det alt sammen underskønt at se på, men de stejle vinmarker bevidner også et hårdt manuelt arbejde. Og der er ikke mange vinbønder, der orker det fysiske arbejde. Vi er dog utrolig heldige at have fundet søskendeparret Matthias og Christiane. De er tredje generation, og har som resten af vinregionen sit primære fokus på druetypen Riesling. I Mittelrhein er jorden overvejende skiferrig. Det gør vinene mineralske og syrerige.

Vingården styres af storesøsteren Christiane, der står for arbejdet i kælderen og lillebroren Matthias, der har ansvaret for vinbjergene.

Goswin Lambrichs vine er generelt mineralske, krydrede og syrerige. De skaber primært vine på Rieslingdruen, men eksperimenterer også med internationale stilarter og har sågar en mousserende rødvin. Siden 2022 er de også begyndte at dyrke lagenwein – altså enkeltmark-vin, med drueselektion og håndplukkede druer. Vingården arbejder på at blive økologisk og det ønsker vi selvfølgelig kun at bakke op om! Dermed er vi stolte af at kunne præsentere en smagekasse med seks forskellige lækre vine, der viser, hvor dygtige vinbønder Goswin Lambrich er.

Smagekassen består af:

Vinene koster til sammen 1060 kr., ved køb af smagekasse lægges der yderligere 20% rabat på, således at den koster: 848 kr.

1 kasse: 848 kr.

Vinart

Hvidvin, Mousserende, Rosé, Rødvin

Drue

Cabernet Dorsa, Dornfelder, Riesling, Spätburgunder

Land

Tyskland

Region

Mittelrhein

Vingård

Goswin Lambrich

Årgang

2008, 2018, 2020, 2021

Smag

Brut, Feinherb, Tør

Du kunne også være interesseret i...

Vi leverer i hele landet inden for 2-4 hverdage.
Vi kontakter dig for at finde den leveringsform, der matcher dig bedst.
Vi leverer gratis for køb over 1000 kr. i hele Storkøbenhavn.

Back To Top